Яблуня Рубі Фрост (Ruby Frost), зимовий сорт






Яблуня "Ruby Frost" – це сучасний сорт Malus domestica, який розробляли у рамках програми селекції Корнельського університету протягом 17 років.
Є результатом схрещування сортів Braeburn та Autumn Crisp.
На ринку сорт з'явився у 2014 році і з того часу набирає популярності по всьому світу.
"Ruby Frost" цінується за простоту вирощування та високі смакові якості.
Плоди даного сорту всесвітньо відомі своєю універсальністю як закуска і ароматний інгредієнт для приготування різних страв.
Яблука "Ruby Frost" є плодами від середнього до великого розміру з дещо однорідною округлою формою.
Шкірка гладка, напівщільна, глянсова, з жовто-зеленою основою, покритою темно-червоним рум'янцем.
Під поверхнею м'якоть біла, тверда, хрумка і соковита, з невеликим центральним ядром, заповненим овальним чорно-коричневим насінням.
Яблука "Ruby Frost" мають м'який і збалансований, солодко-терпкий смак.
Смак покращується після зберігання, тому, цей сорт насправді збирають восени та зберігають протягом кількох тижнів, перш ніж випустити на ринок узимку.
Яблука "Ruby Frost" містять вітамін С, калій, бор та різні фітохімічні речовини.
Вони, також, містять близько однієї п'ятої добової норми харчових волокон, необхідних для підтримки здоров'я травної та серцево-судинної систем.
Яблука "Ruby Frost" найкраще підходять для вживання у свіжому вигляді, випічки та соусів.
Через те, що в яблуках велика кількість вітаміну С, сповільнюється потемніння шкірки при розрізанні, що робить їх чудовим вибором для салатів, закусок та інших свіжих продуктів.
Яблука "Ruby Frost" також можна запікати в пирогах або тарталетках, зберігаючи форму і смак та поєднувати з класичними яблучними смаками, такими як кориця, мускатний горіх і горіхи.
Термін дозрівання – середина жовтня.
Дозрілі яблука дуже довго залишаються на дереві.
Споживча стиглість – кінець грудня.
Лежкість висока, плоди зберігаються довго, в умовах штучного охолодження аж до весни.
Дерево середньоросле з округлою формою, має хорошу стійкість до захворювань, а також високу морозостійкість.
Плодоносить на 3-4 рік, врожаї високі та стабільні.
Пропонуємо і Вам посадити у себе на ділянці таку чудову яблуню.
Наш розплідник "БіоСад" підготував для Вас найкращі саджанці даного сорту.
Сорт сприятливо ставиться до підгодівлі.
Селекція | США, 2014 рік |
Врожайність | висока |
Термін дозрівання | середина жовтня |
Споживча стиглість | кінець грудня |
Забарвлення плоду | жовтувато-зелене, повністю вкрите темно-червоним рум’янцем |
Розмір плоду | 180-250 г |
Форма плоду | округла |
Шкірка | напівщільна, глянсова |
М'якоть | хрустка, соковита, солодкувато-терпка |
Товарність | 89-97 % |
Транспортабельність | висока |
Лежкість | висока, до 240 днів в умовах сховища |
Стійкість до бурої плямистості (філостиктоз) | висока |
Стійкість до мучнистої роси | висока |
Стійкість до парші | висока |
Посухостійкість | висока |
Морозостійкість | висока, -28°С |
Запилювачі | Хонейкрісп, Айдаред |
Переваги покупки саджанців плодових в інтернет-магазині ВіоСад:
✔ Кращі сорти, вирощені у власному розпліднику
✔ Гарантія сортності 100 %
✔ Якість саджанців та кореневої системи
✔ Маркування кожного саджанця
✔ Дбайливе та якісне пакування
✔ Перевірені часом сорти
✔ Приживлюваність у будь-якому регіоні України
Пакування саджанців:
Коріння саджанців обробляються спеціально приготованим розчином, так званої "бовтанки", потім посипаються вологою тирсою і обмотуються плівкою.
Дане пакування дозволяє залишатися корінню зволоженим довгий час.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Яблуня |
Тип продукції | Саджанці |
Країна виробник | Україна |
Життєва форма | Плодові дерева |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Багаторічні |
Холодостійкість | Так |
Посухостійкість | Так |
Додаткові характеристики | |
Висота саджанця | 120 см |
Підщепа | ММ 106 |
Користувальницькі характеристики | |
Коренева система | відкрита |
Вік саджанця | 1 год |
- Ціна: 167,30 ₴